Majówka w afrykańskim stylu

W tym roku szykujemy dla Was coś naprawdę specjalnego! Nie musisz wyjeżdżać z Warszawy, aby odbyć egzotyczną podróż i przenieść się do Beninu nad Zatoką Gwinejską! Tylko u nas posłuchasz benińskiej muzyki i spróbujesz najlepszych przysmaków kuchni afrykańskiej. Czekają na Ciebie m.in.: – Moyo, czyli smażone kawałki morskiej białej ryby w mące kukurydzianej z sosem…

→ SHOW MORE

Wiosenna rewolucja cennikowa

Nadeszła wiosenna rewolucja cenowa. Poluj na promocje. Zamów nocleg przynajmniej miesiąc przed przyjazdem i złap okazję. Poniedziałek -Czwartek Single room economy – od 189,99 PLN Single room standard – od 204,99 PLN Twin economy – od 209,99 PLN Twin standard – od 224,99 PLN Triple room economy – od 220 PLN Triple room standard –…

→ SHOW MORE

Święta i majówka w Warszawie z szalonymi rabatami

Święta i majówka w Warszawie z szalonymi rabatami Tego jeszcze u nas nie było. Spędź święta, dłuższy weekend lub majówkę w stolicy i zyskaj najniższą cenę na rynku plus rabat 50% na czwarty nocleg. Oferta dotyczy czterech noclegów w pokojach dwu i trzyosobowych oraz w rodzinnych w wybranych konfiguracjach: 1. czwartek/piątek/ sobota/ niedziela/poniedziałek 2. piątek/sobota/niedziela/poniedziałek/…

→ SHOW MORE

Rewolucja cennikowa

Rewolucja cennikowa w Hotelu Gordon Od dzisiaj wprowadzamy nowe, przejrzyste cenniki – jeden obowiązuje od poniedziałku do piątku, a drugi w weekendy. Ceny weekendowe są zawsze o 60 PLN niższe od ceny regularnej, która obowiązuje w tygodniu. Dodatkowo za składanie rezerwacji telefonicznie, e-mailowo lub za pośrednictwem czatu na www.hotelgordon.pl zyskujesz 10 PLN rabatu. Dodatkowo obniżyliśmy cenę wszystkich…

→ SHOW MORE

Kuchnia Królestwa Belgii w Hotelu Gordon

Szykujemy dla was eksplozję smaków i zapachów. W menu od  4 marca do 7 kwietnia znajdziecie: małże, pomidora z krewetkami, tatar z majonezem i prawdziwe belgijskie gofry. Gotowi na kulinarne doznania? Projekt  #Kulinarne podróże Gordona – Kuchnie świata realizowany jest we współpracy z siecią sklepów Makro Cash& Carry.  Opiekę nad projektem sprawuje Michał Grzywacz, a z…

→ SHOW MORE

Kuchnia Białorusi w Hotelu Gordon

Rolada ziemniaczana, draniki z wieprzowiną w śmietanie, czebureki z mięsem czy syrnyky z bakaliami, a do tego muzyka białoruska i filmy o Białorusi. Czwartego lutego zapraszamy na premierę kuchni Białorusi. W daniach będziecie mogli się rozsmakowywać do 4 marca 2019 roku. Rezerwujcie stoliki i odkrywajcie smaki wschodu. Marzec to premiera kuchni belgijskiej. Partnerem projektu #Kuchnie…

→ SHOW MORE

Śniadaniowa rewolucja

Jeszcze bogatsze śniadania, a do tego nowość Sokołowska Spiżarnia. Na nowym stole znajdziecie prawdziwe polskie szynki, kiełbasy suszone pasztety, kaszanki, smalec i wiele wiele więcej. Wszystko bez konserwantów i zbędnych dodatków. Na stołach znajdziecie także prawdziwe masło, wiejskie jaja, najlepsze polskie sery i wędliny, miody z polskich pasiek, wypiekane na miejscu pieczywo oraz produkowane przez naszych…

→ SHOW MORE

Kuchnia Barbados w Hotelu Gordon

Eksplozja egzotycznych smaków i zapachów, a do tego karaibski temperament i muzyka. O 15.00 zapraszamy do Restauracji i Starej Browarni Hotelu Gordon na premię kuchni z Barbadosu. Przez miesiąc będziecie mogli rozkoszować się latającą rybą z cou-cou, roti z kurczakiem po karaibsku i tropikalną sałatką z ananasem. Kuchnię będziecie mogli odkrywać do 4 lutego 2019…

→ SHOW MORE

Menu Świąteczne

Menu Świąteczne w Hotelu Gordon. Już od 6 do 31 grudnia zagości u nas specjalnie menu. Znajdziecie w nim między innymi ragouta z dziczyzny z gratin z grzybami i sosem Porto czy udko kaczki confit z gnocchi buraczanym i żurawiną. Dla wszystkich przygotowaliśmy welcome hot drink pyszne, grzane wino. Firmy i korporacje zapraszamy na przyjęcia…

→ SHOW MORE

Kuchnia Bengalska w Hotelu Gordon

Premiera kuchni bengalskiej w Hotelu Gordon Eksplozja smaków i kolorów, orientalne przyprawy i zaskakujące połączenia. Już od 24 października zapraszamy do Restauracji i Starej Browarni Hotelu Gordon na kuchnię bengalską. Przez miesiąc będziecie mogli rozkoszować się bengalskim curry warzywnym – Jafrezem, rybą w sosie musztardowym – shorshe bata mach i przepysznym deserem mango sabalem. Hotel…

→ SHOW MORE